logo

שמן ויטמין E – שימושים, מתכונים וקופון הטבה

שמן ויטמינים אי זול בזול

מה זה שמן ויטמין E?

ויטמין E הינו שם לקבוצה של תרכובות שומניות נוגדות-חמצון החיוניות לגוף ונמצאות במזונות רבים, בעיקר באגוזים, בסויה ובירקות. הויטמין התגלה בשנת 1922 ונמצא בשימוש במגוון רחב של מוצרי קוסמטיקה כבר מעל 50 שנה, כולל קרם לחות, קרם הגנה מהשמש, קרם אנטי-אייג’ינג ואף קרמים להבהרת העור.

שמן ויטמין E הינו שמן העשיר בנוגדי חמצון, לצד חומרים מזינים עבור העור העוזרים לשמור על מראה צעיר ובריא.

 

למה משתמשים בשמן ויטמין E?

שמן ויטמין E מומלץ לשיקום עור במקרים של פגיעות נקודתיות, כגון:
– צלקות
– פצעי אקנה
– קמטי גיל
– כתמים חומים
– עור יבש או סדוק

כיצד להשתמש בשמן ויטמין E?

שמן ויטמין אי איכותי הוא שמנוני יחסית ולכן מומלץ להשתמש בו כקרם לילה לפני השינה (במקום קרם לחות).
כאשר מכינים ממנו קרם לצורך טיפול כללי, כדאי לערבב עם שמן בסיס.

איפה אפשר להשיג שמן ויטמין E?

ויטמין E כתוסף תזונה ניתן להשיג בכל רשת פארם. הסרטון למטה מראה כיצד ניתן להכין שמן מתוך כמוסות של תוספי תזונה.

שמן ויטמין E למטרות מריחה על העור, ניתן להשיג לרוב בחנויות טבע, או בחנויות מקוונות השולחות עד הבית.
לדוגמא, קישור ישיר לשמן מומלץ:  
אתר V-Care.
קופון הנחה מיוחד: 51115 , להזין בשלב התשלום
(הקופון תקף רק ללקוחות חדשים)

סרטון: איך להשתמש בשמן ויטמין E מכמוסות?

הסרטון מסביר בקצרה כיצד לקחת כמוסות של ויטמין אי, כגון כמוסות של אלטמן או סולגאר, ולהשתמש בהן כשמן לפנים:

מתכון: הכנת קרם עיניים משמן ויטמין E ושמן קוקוס