logo

שמן רוז היפ – שימושים, מתכונים וקופון הנחה

וי-קר
Rosa majalis ממנה מפיקים שמן רוז היפ

צמח ה-Rosa majalis , ממנו לרוב מפיקים שמן רוז היפ

מה זה שמן רוז היפ?

שמן רוז היפ (rose hip) הוא שמן המופק מזרעים של שיח ורדים פראי ומשמש בעיקר למטרות קוסמטיות, אך גם כתוסף תזונה.

השמן מכיל חומרי חיוניים רבים, כולל: בטא קרוטן, חומרי בסיס לויטמין A, אומגה 3, אומגה 6 וחומצות שומן נוספות.

בניגוד לדעה הרווחת, שמן רוז היפ אינו מכיל ויטמין C, מאחר שויטמין זה מסיס במים ולכן לא מצוי בשמן עצמו.

למה משמש שמן רוז היפ?

בזכות העושר שלו, שמן הרוז היפ משולב בתכשירים קוסמטים רבים המיועדים להחלקת קמטוטים, טיפול בצלקות, חתכים ועור מגורה. מספרים עליו שהוא מצוין לתינוקות וגם יעיל כשמן מסז’ לטיפול בסימני מתיחה של הריון.
שימושים של שמן רוז היפ כשמן קוסמטי:
• מסייע לשמירה על גמישות העור.
• משמש להחלקת קמטוטים בעור ומסייע במקרים של עור נפול.
• מסייע לטיפול בחתכים, צלקות וסימני מתיחה.
• עוזר להרגיע עור מגורה.

לרכישת שמן רוז היפ >>

מדוע חשוב להפיק את השמן בכבישה קרה?

שמנים רגילים נהוג להפיק באמצעות חימום השמן וכן תוך שימוש בחומרים כימיים. הפקה זו היא זולה יותר.
לעומת זאת, תהליך הפקה בכבישה קרה משתמש בסרכזות על מנת לשמור על המרכיבים של הפרי בצורה מיטבית, ללא חימום.
שמן הרוז היפ הגולמי שמתקבל הוא צמיגי ומעט עכור. בשלב השני, מסננים את השמן על מנת לקבל שמן צלול ובריא.

שמן רוז היפ בזול

איפה להשיג + קופון הנחה

ניתן להשיג שמן רוז היפ ברוב חנויות הטבע, אם כי לא כולן מחזיקות שמן בכבישה קרה.
לחילופין, ניתן גם להזמין בנוחות עד הבית מחנות הויטמינים של V-Care ולקבל הטבה מיוחדת: קופון של 20 ש”ח מתנה (ללקוחות חדשים) לרכישת שמן רוז היפ.
קופון: 4499 , קישור ישיר: V-Care >>

טיפים: 15 שימושים מפתיעים בשמן רוז היפ!

מתכונים: הכנת סרום אנטי-אייג’ינג

מתכון מעולה לשמן רוז היפ של שרונה חיים : סרום אנטי אייג’ינג, עם שמן אבוקדו ושמן ויטמין E :